Lad os finde din ønskebil

Ønskebilen kan være den bil du altid har drømt om. Det kan også være den bil du overvejer at købe, fordi den passer perfekt til dit eller familiens behov netop nu. Det vigtige er, at finde en bil der lever op til forventningerne og som opfylder de krav du har til den. At finde netop den bil du ønsker, med det udstyr du havde forestillet sig og tilmed til den helt rigtige pris kan virke uoverskueligt, og det kan synes usikkert at bevæge sig ud på udenlandske markeder i forbindelse med dit bilkøb uden kendskab til reglementer og lovgivning.

Lysdahl Simonsen har specialiseret sig inden for specialbiler såsom Audi, BMW, Mercedes, VW og Porsche. Størstedelen af virksomhedens salg skabes på baggrund af specifikke henvendelser fra kræsne kunder, som søger hjælp og vejledning til at finde deres ønskebil til den rigtige pris. Går du med sådanne overvejelser kan du kontakte Lysdahl Simonsen og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi har stor erfaring i specialhenvendelser, og vi sætter en ære i at finde de helt rigtige biler til vore kunder. Vi lover en skræddersyet service med fokus på dine ønsker og behov og altid med fokus på detaljen. Der er altid tid til en personlig og professionel betjening og vejledning.

 

Kontakt

Lysdahl Simonsen
Ballevej 1
8600 Silkeborg
Tel.: 86802080
E-mail: info@lysdahl-simonsen.dk

CVR: 36719117

Åbningstider:
Efter aftale, men ellers i alle ugens 7 dage.