Privatleasing

Lease din nye bil gennem Jyske Finans - en ny og nem livsstil vinder frem.

Jyske Finans PrivatLeasing er en ideel løsning til dig, der foretrækker at kunne sætte dig ind bag rattet i en ny bil, uden at bekymre dig om reparationer og ubehagelige økonomiske overraskelser hen ad vejen.

Det er nemt at have bil, når du leaser. Du er bilens bruger og har fuld råderet over bilen, uden at eje den.

Udgifter til serviceeftersyn og uforudsete værkstedsbesøg skal du ikke spekulere på. Det er inkluderet i den faste månedlige pris, du betaler for at lease bilen.

Hvilke fordele har du med Privatleasing?

Hvilke ulemper?

Rabat på brændstof og bilvask

Der følger Shell-kort til brændstof med bilen og aftalen. Det betyder, at du kan tanke og vaske bil til favørpriser på bestemte tankstationer - både i Danmark og i udlandet.

Vælg din favoritbil

Du kan lease et udvalg af modeller - små biler, store biler og biler i mellemklassen. Hør nærmere hos Lysdahl Simonsen, som gerne beregner et leasing tilbud til dig ud fra dine behov og ønsker.

Krav til din økonomi

Sådan gør du

Det er enkelt. Når Lysdahl Simonsen har beregnet dit leasing tilbud, sender du os blot en kopi af din årsopgørelse og seneste lønseddel.

Hvor længe og hvordan?

Leasingperioden aftales fra start - typisk 36 måneder. Det antal kilometer, du regner med at køre om året, indgår også som en fast del af aftalen. Din ydelse beregner vi nemlig ud fra dit årlige kilometerforbrug. Kører du flere kilometer end aftalt, afregner vi dem efterfølgende. Det er en fordel for dig, at kilometerne bliver anslået rigtigt fra starten.

FDM vurderer bilen

Når aftalen ophører, afleverer du bilen i en stand, som svarer til dens alder, og hvor meget den har kørt. Bilen tjekkes altid af FDM, som laver en afleveringsrapport.

 

Kontakt

Lysdahl Simonsen
Ballevej 1
8600 Silkeborg
Tel.: 86802080
E-mail: info@lysdahl-simonsen.dk

CVR: 36719117

Åbningstider:
Efter aftale, men ellers i alle ugens 7 dage.